AHM & LUND

Samvirke

 

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en lang række kompetente mennesker og virksomheder. Dem synes vi, at du bør læse lidt mere om. Så slå dig løs i vores oversigt og tøv ikke med, at tage fat i dem, hvis du har en opgave eller spørgsmål.

 

DAHL & JUUL - INTERIØR

dahl & juul - Interiør er en moderne polstrevirksomhed som ønsker at støve det gamle billede, af et møbelpolstreværksted af.

Hos dahl & juul ønsker man at få møbelpolsterfaget frem i lyset. Et fag med stolte traditioner og som oftest udføres med unikke løsninger. Der kræves uddannelse, viden, materiale- og detaljeforståelse samt ”kloge hænder”, for at kunne mestre faget fuldt ud.

dahl & juul – Interiør udfører de fleste opgaver inden for møbelpolstring. Traditionel- og industrielpolstring, produktudvikling, specialløsninger og sidst men ikke mindst nyproduktion for møbeldesignere- og producenter, som ønsker deres møbler produceret inden for Danmarks grænser.

Udover møbelpolstring kan du i dahl & juuls showroom shoppe et unikt udvalg af designmøbler og interiør. Alt sammen produceret i Danmark af dygtige håndværkere, som sikrer høj kvalitet, godt håndværk og lang levetid.

Kig forbi deres værksted og showroom i Hornslet eller se mere på www.dahl-juul.dk

2.jpg

RATZER FARVER.jpg

TIna ratzer

Tina Ratzer er uddannet tekstildesigner og væver fra Designskolen Kolding. I 1999 etablerede hun sit eget firma RATZER.

Ratzer arbejder ud fra tekstilhåndværket i vekselvirkningen med vores højteknologiske verden, hvilket giver hendes tekstilkunst et moderne udtryk i et genkendeligt sprog. Hun er nysgerrig og grænsesøgende i sine metoder, der har resulteret i såvel tværdisciplinære som tværkollegiale værker.

Hun arbejder meget taktilt og sanseligt med en balanceret farveholdning i sine produktdesigns, der i unikaværker og udsmykningsopgaver videreudvikles og sammenflettes i mere komplekse kompositioner.

http://www.ratzer.dk/Morten Lyhne

Morten Lyhne er uddannet modelmager og har arbejdet med modelfremstilling og produktudvikling inden for industrielt design siden 1980. Siden 2000 har han i en årrække afholdt kurser i modelfremstilling på Danmarks Designskole.

Morten bliver ofte brugt som teknisk sparringspartner for designeren og kan bidrage med et omfattende kendskab til materialer, metoder og teknik samt erfaring for, hvordan man kan fremstille prototypen, så den formidler designerens idé på den mest optimale måde.

Modeller og prototyper kan have mange forskellige funktioner i et designforløb – lige fra simple konceptmodeller til fungerende prototyper, som er meget tæt på det færdige produkt. Det er Mortens erfaring, at design og konstruktion bliver bedre gennemarbejdet, og kommunikationen af designerens idé bliver stærkere, hvis man arbejder med fysiske modeller og prototyper.

Se eksempler og læs mere om Mortens arbejde på www.modelmager.dk

Morten Lyhne .jpg

Helle Dreier - siddestillingskompagniet.jpg

siddestillingskompagniet

Helle Dreier har igennem mange år arbejdet med siddestillinger til borgere med svære funktionsnedsættelser – en målgruppe med ultimative siddestillings-udfordringer, som kørestolen skal kunne matche.

Som ergoterapeut kobler Helle Dreier anatomisk viden om siddestillinger med erfaringsbaseret viden om muligheder for individuel tilpasning af kørestolen. Mit fokus er først og fremmest at understøtte, at den enkelte kan udføre meningsfulde aktiviteter med et siddende udgangspunkt. 

Se i øvrigt www.siddestillingskompagniet.dk og www.tryksaar.dk


h3.png

Linolie & Pigment

Linolie & Pigment er en håndværksvirksomhed, der sætter tradition, fornuft  og kvalitet højest på dagsordenen. Vores opgave er at fremstille maling og olier på fornuftigste vis. Hermed lægger vi os altså i selen for at lave varer, som belaster brugeren og miljøet mindst muligt, samtidig med at genbehandlingstiden er lang


Vil du vide mere om Linolie & Pigment så kig her https://linolie.dk/Copenhagen Hardwood

Hos Copenhagen Hardwood har vi specialiseret os i at løse alle former for specialopgaver til de professionelle håndværkere og mindre møbelindustrier. Vi har gennem mange år oparbejdet betydelige erfaringer indenfor handel og forarbejdning af hårdttræ. Gennem tæt samarbejde med vores leverandørnetværk ser vi os i stand til at løse mange af de opgaver som umiddelbart ser vanskelige ud.

Vi sætter en ære i at sælge varer af høj kvalitet. På vores nordeuropæiske løvtræ følger vi træet helt fra skoven og deltager selv aktivt under opskæring og tørringsprocessen.

https://copenhagenhardwood.dk/

Copenhagen Hardwood.jpg

Tormek

Tormek har kontinuerligt arbejdet for at gøre slibning enkelt og effektivt. Velforankret i den svenske tradition af avanceret innovation, funktionalitet og kvalitet, har Tormek udviklet et unikt slibesystem, som har sat standarden for nutidens slibning af skærende værktøj. Tormeks alsidige og effektive system værdsættes højt af folk som ønsker høj kvalitet.

Læs mere om Tormek her https://www.tormek.com/sweden/sv/


Tormek.jpg