AHM & LUND

Om os

b. 1986, HK.

OM OS


Ahm & Lund er en duo bestående af Isabel Ahm og Signe Lund. Vi arbejder som designer og snedker gjorde det i gamle dage med samspil mellem håndværk og formgivning. Vores produkter er små bidder af utopia. Alle produkter har hver deres intention og særlige opgave. Vi tror på æstetisk bæredygtighed og at tegne over for evigheden og prøve at ramme en universalitet, så produkter holder længe og ikke blot er dele af de seneste trends. Med materialeforståelse og ydmyghed, tegner vi møbler med mening.


signe_01.jpeg
 
Portraetistol_isabelahm.jpg

Signe Lund (1991)

Signe er uddannet snedker i 2017 (bestået med sølvmedalje) og underviser på universitetskurset ‘Danish Furniture Design’ ved DIS siden 2016. Signe har modtaget en lang række rejse- og arbejdslegater i forbindelse med sit snedkerarbejde og har udstillet på Trapholt, Galleri A Petersen, i Kina og flere andre steder. Du kan se mere af Signes arbejde her: http://www.oelundstudio.com/Isabel Ahm (1980)

Isabel er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i 2007 og har siden 2013 tegnet møbler i eget navn. Isabel har modtaget Finn Juhl prisen i 2017, været nomineret til Årets designer i 2018 og modtaget flere arbejdslegater fra Statens Kunstfond. Du kan se mere om Isabel på www.isabelahm.dk.

 

I vores samarbejde er der en flydende grænse faglighederne imellem. Vi formgiver, researcher og bygger begge to. Vi mødtes i forbindelse med udstillingen “Skud på Stammen 2016” - et initiativ fra snedkeruddannelsen NEXT i København. Thora blev vores første møbel og startskuddet til et frugtbart samarbejde. I forbindelse med TV programmet Danmarks Næste Klassiker, besluttede vi at slå pjalterne sammen og starte en tegnestue. Vi arbejder dels sammen og hver for sig.