AHM & LUND
190201 ahm og lund_3758.jpg

Encore

Encore

190201 ahm og lund_3762.jpg

Encore er et lille sidebord med subtile detaljer og opbevaring, som dog alligevel står skarpt. Det lader øjnene og hænderne gå på opdagelse. Vi har ønsket at udarbejde et elegant sidebord, som kan holde i generationer æstetisk og funktionelt og stå over for de fleste møbler uden at forsvinde.

Når man ligger i sofaen og lader øjnene vandre rundt i stuen, er der ting, man dvæler ved og frydes en lille smule over. Når det er godt eller anderledes. Eller når det bare virker.


190201 ahm og lund_3758.jpg

Projektet er udført i europæisk ask, som efterfølgende er bejdset og behandlet med linolie. Valget af netop denne træsort rodfæstes i, at dets lange fibre giver veddet en sejhed og styrke, som tillader, at der arbejdes med minimalkonstruktioner. Veddet har interessante og flammende åretegninger, hvilket fortsat vil stå frem og skabe et organisk liv i den matsorte indfarvning.

190201_AHM_LUND_0118.jpg

Siderne er beklædt med rattan, som tillader at man kan skimte det, som ligger bag, men ikke helt forstå hvad det er. Det skaber liv og overskuelighed.